Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Branderige Ogen

Branderige ogen

In het assortiment van Oogzorg-producten.nl vindt u diverse middelen die u zouden kunnen helpen bij het wegnemen van klachten door branderige ogen. Er zijn niet alleen oogdruppels beschikbaar, maar bijvoorbeeld ook speciale reinigingsdoekjes of een oogmasker. De laatstgenoemde oplossingen kunnen vooral prettig zijn wanneer u oogdruppels niet gewend bent of wanneer u die niet graag gebruikt. Wij vertellen u graag wat meer over branderige ogen en de mogelijke oorzaken ervan.  

Veel voorkomend probleem

Branderige ogen hebben is een klacht die vaak voorkomt, zowel bij lensdragers als bij mensen die geen lenzen dragen. Het is een probleem dat verschillende oorzaken kan hebben. Sommige oorzaken zijn ernstiger dan andere, maar de branderige ogen zijn voor iedereen even vervelend. Niet alleen veroorzaakt het een pijnlijk, geïrriteerd en misschien wel jeukend gevoel, ook kan het een behoorlijke invloed hebben op uw dagelijkse leven. Wie de hele dag met pijnklachten rondloopt, kan zich tenslotte niet goed meer concentreren op andere dingen. Het branderige gevoel aan uw ogen is dan misschien nog het enige waar u aan kunt denken en Oogzorg-producten.nl wil u graag helpen om dat gevoel te laten verdwijnen.

Hoe krijgt u deze klachten?

Branderige ogen kunnen onder andere ontstaan door een allergie, of contact met een irriterende stof. U heeft vast wel eens haarlak in uw ogen gekregen, of in een ruimte gestaan waar veel gerookt werd. Dit zijn voorbeelden van stoffen die behoorlijk wat irritatie aan de ogen kunnen veroorzaken. Ook het gebruik van bepaalde medicijnen en tegen fel licht in kunnen branderige ogen veroorzaken. Zoals u leest zijn een aantal van deze oorzaken zelf weg te nemen, door bijvoorbeeld niet in rokerige ruimtes te komen of door op te passen met felle lampen. Maar als er niet voldoende (kwalitatief) traanvocht aanwezig is, of als u last heeft van allergie, dan is het niet altijd mogelijk om branderige ogen te voorkomen. De middelen in onze webshop kunnen u dan helpen bij het verlichten van de klachten. Heeft u vragen over (de werking van) deze producten? Dan mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice.