Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Informatie Herroepingsrecht

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Herroepingsrecht
De producten die wij verkopen kunnen vanwege hygiënische redenen alleen geretourneerd worden indien de verzegeling niet is verbroken.
Als de verzegeling niet is verbroken, dan gelden de volgende voorwaarden voor herroeping.
U heeft het recht om na ontvangst binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Dit kunt u doen door ons een email te sturen aan post@oogzorg-producten.nl  of u kunt hiervoor gebruik maken van  het modelformulier voor herroeping dat onderaan de algemene voorwaarden staat.
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief eventuele leveringskosten, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen na melding van de herroeping op uw IBAN rekening van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de melding van herroeping aan ons terug te sturen. De retourkosten komen voor uw rekening. Bij gebruik of beschadiging kunnen wij kosten in rekening brengen.

Levering
Oogzorg-producten.nl zal uw bestelling met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verzorgen.
De bestelde oogzorg producten die voorradig zijn en besteld worden op werkdagen voor 15:00 uur, zullen dezelfde werkdag worden verzonden.

Reclames
Wij verzoeken u om direct bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u oogzorg-producten.nl daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen een redelijke termijn na constatering van het gebrek, schriftelijk en gemotiveerd hiervan kennis te geven. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, de desbetreffende producten zullen tegen retournering daarvan worden vervangen door nieuwe producten. Indien dit niet tot de mogelijkheden behoort, dan zal de factuurwaarde daarvan worden gerestitueerd.

Klachten
Indien u een gebrek aan een product constateert, heeft u het recht binnen een redelijke termijn na constatering dit aan ons schriftelijk en/of per email te melden op onderstaand adres. Binnen vijf (5) werkdagen na ontvangst van u klacht, zullen wij u onze reactie schriftelijk of per email doen toekomen.
Bij klachten kunt u zich schriftelijk en/of per email wenden op onderstaand adres. Binnen vijf (5) werkdagen na ontvangst van u klacht, zullen wij u onze reactie schriftelijk of per email doen toekomen.

Betaling
Bij oogzorg-producten.nl  kunt u kiezen uit de onderstaande betaalwijzes: iDEAL, Maestro, Mastercard, Visa, Bancontact, Mister Cash, GiroPay en Direct ebanking.

Kies je voor een van deze betaalwijzes, dan betaal je het gevraagde bedrag online. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. oogzorg-producten.nl ontvangt bericht dat de bestelling is betaald. Het voordeel van online betalen is, dat we alle voorradige artikelen direct aan je leveren.
Kiest u voor overboeking, dan ontvangt u per email uw orderbevestiging, van deze order dient u vooruit minimaal 50% te voldoen.
Kiest u voor de Betaalservice UPS (v.h. rembours), dan betaald u aan de bezorger, de extra kosten van een rembours levering bedragen € 25,00.  

Garantie
Oogzorg-producten staat er voor in dat de geleverde producten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

Bedrijfsgegevens - geen ontvangst van pakketten!
Naam: Prins Optiek b.v. h.o. Oogzorg-producten.nl
Adres: Zinkstraat 24 Unit C3001
Plaats: 4823AD, Breda

Retour adres
Adres: Industriepark De Bruwaan 5
Plaats: 9700 Oudenaarde, België

Tel.:        020-2414075 Klantenservice bereikbaar van maandag t/m vrijdag 9.00 t/m 17.00 uur.
E-mail:        post@oogzorg-producten.nl
KvK nr:        34161570 BTW-nummer: NL 8100.24.135.B.01