Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Oogzalf

Oogverzorging zalf

Er zijn verschillende omstandigheden die kunnen bijdragen aan droge, vermoeide ogen en aanverwante klachten. Werkt u bijvoorbeeld veel in een ruimte met airconditioning of centrale verwarming, of moet u voor uw werk langdurig naar een computerscherm kijken? Dan kan het zijn dat u vaker of sneller last krijgt van dit soort klachten. Gelukkig zijn er middelen die verlichting kunnen bieden. In het assortiment van Oogzorg-producten.nl vindt u bijvoorbeeld een oogverzorging zalf, die het branderige, jeukende gevoel verminderen. Heeft u in de ochtend moeite met het open krijgen van uw ogen? Dan kan deze oogzalf daar ook een oplossing voor zijn.

Over VitA-POS zalf

De VitA-POS oogzalf is een oogverzorging zalf die zich over het oogoppervlak verspreidt. Deze gladde, zachte oogzalf helpt onder andere tegen een branderig, jeukend gevoel dat vaak hoort bij droge ogen. Ook zorgt het ervoor dat u ‘s ochtends geen moeite heeft met het opendoen van uw ogen. De VitA-POS zalf is zeer prettig in gebruik, maar kan (door de vettige samenstelling) wel een lichte vermindering van het gezichtsvermogen veroorzaken. Daarom raden wij altijd aan om de zalf voor het slapengaan aan te brengen. Zo kunt u de volgende ochtend met een fris, prettig gevoel aan de nieuwe dag beginnen! De VitA-POS oogzalf is na het openen van de verpakking een half jaar houdbaar.

Ontdek ook onze service

Bij Oogzorg-producten.nl vindt u artikelen die bijdragen aan de gezondheid en hygiëne van uw ogen. Uiteraard geven we ook graag advies over het gebruiken van de verschillende producten. Heeft u vragen, over hoe u iets moet gebruiken, of bijvoorbeeld over het bestellen of betalen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur te bereiken op het nummer 040-2051197. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar post@oogzorg-producten.nl.