Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Test-verpakkingen

Oogverzorging testverpakkingen

Oogverzorging kan een grote rol spelen bij de gezondheid van uw ogen. Hygiëne bijvoorbeeld is een zeer belangrijk punt, als u uw ogen zo gezond mogelijk wilt houden. Vaak uw handen wassen, bijvoorbeeld voor en na het indoen van uw lenzen, is al een belangrijke stap. Ook het goed verwijderen van uw make-up en het verzorgen van droge huid rond uw ogen maakt in veel gevallen echt het verschil. Oogverzorging is er in verschillende vormen: bij Oogzorg-producten.nl koopt u bijvoorbeeld zalf, maskers, steriele tissues of gaasjes en andere middelen. Wilt u eerst iets proberen voor u het koopt? Dat kan! Van verschillende soorten oogverzorging is er namelijk een gratis testverpakking die u kunt bestellen. Het overzicht hiervan ziet u op deze pagina.

Hoe werkt het?

Het bestellen van een testverpakking is gratis als u tegelijk een product van een ander merk of een andere soort bij ons koopt. Stel dat u een gewone verpakking Blepha Plus tissues aanschaft, dan kunt u hier bijvoorbeeld niet gratis een testverpakking van ontvangen. Ook als u behalve de testverpakking niets wilt afrekenen, zijn wij genoodzaakt om handelingskosten te rekenen. Er is dus veel mogelijk als u oogverzorging wil proberen! Bekijk het assortiment en kies het verzorgingsproduct dat bij u past. U kunt dan gelijk aangeven of u van plan bent ook andere oogzorgproducten te kopen.

Gebruik uw oogverzorging op de juiste manier

Als u bepaalde producten voor het eerst gaat proberen, zoals gels of zalf, lees dan goed de bijsluiter. Niet alleen hebben deze producten een houdbaarheidsdatum waar u rekening mee moet houden, maar het is ook van belang dat u de middelen op de juiste manier gebruikt. Alleen dan stimuleert u een gezonde oogfunctie en verkleint u de risico’s op irritaties en infecties. Wilt u meer weten over het bestellen van de testverpakkingen, of over de oogverzorging zelf? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice!