Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen
Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

handen_hart_groen_bol_achtergornd

Duurzaamheid begint bij ons allemaal

Bij Oogzorg-producten geloven wij dat een gezond bestaan enkel mogelijk is in een gezonde wereld. Ontdek wat wij doen om onze wereld mooi te houden en waar wij graag een steentje bijdragen voor het welzijn van onze klanten. Als medisch en gezondheidsmerk willen wij de weg wijzen naar een duurzamere toekomst voor ons allemaal. We doen ons best om zo veel mogelijk duurzame en ecologische producten aan te bieden. Wij nemen jou graag mee op onze reis naar een duurzamere toekomst.

Onze verpakking keuze

Wij kiezen bewust voor een verpakking met een ecologisch tintje, we proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van recycled dozen. Wij maken enkel gebruik van bruine dozen zonder kleurstof die zo een klein mogelijke impact hebben op het milieu. Voor de opvulling en bescherming binnenin onze pakketten, hebben we gekozen voor karton pakpapier die 100% gerecycleerd en recyclebaar is. Dit is ideaal om onze producten te beschermen met materiaal van hernieuwbare grondstoffen.
dozen_karton_verpakking_bol_blauwe_achtergrond
postnl_auto_vervoer_pakketten_bol_roze_achtergrond

Ook PostNL kiest voor duurzaamheid

PostNL neemt steeds meer elektrische voertuigen in gebruik en de daken van de sorteercentrums liggen vol met zonnepanelen. Daarnaast is PostNL ook bezig met de overschakeling naar groene energie zodat de CO2 uitstoot sterk vermindert. In 2030 is hun ambitieus doel om alle pakketjes uitstootvrij in de Benelux-landen te bezorgen.

Heb jij nog tips?

Heb jij nog tips of advies om ons nog duurzamer te laten ondernemen? Wij staan open voor een duurzame werking.
oogdruppels_groene_achtergrond_bol