Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Nutrof Omega

Nutrof Omega

Sommige mensen doen graag wat extra’s als het gaat om de gezondheid van hun ogen. Herkent u uzelf hierin? Dan kunt u vast uitstekend uit de voeten met het assortiment oogsupplementen van Oogzorg-producten.nl!  Onze voedingssupplementen dienen als aanvulling op een gezonde, gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl. De supplementen moeten dus niet als vervanging hiervan worden gezien. Capsules als die van Nutrof Omega zijn ontwikkeld om de dagelijkse behoeften van bepaalde stoffen compleet te maken. U kunt hierbij denken aan essentiële vetzuren, vitamines en andere belangrijke stoffen als luteine en zeaxanthine.

Verschillende verpakkingen

Bent u op zoek naar Nutrof Omega capsules? Dan kunt u bij Oogzorg-producten.nl de verpakking met 60 capsules verkrijgen. De gebruikelijke dosering is één capsule per dag. Voor meer informatie over het gebruik van de capsules raden we u aan om de bijsluiter goed door te lezen.

Het bestellen in onze webshop

Op de pagina van het betreffende Nutrof Omega product ziet u gelijk alle informatie die u nodig heeft om een keuze te kunnen maken. Wilt u overgaan tot bestellen? Dan kunt u rechtsboven op de pagina het gewenste aantal invullen. Tijdens het bestellen kunt u kiezen uit diverse betaalwijzen. Zo is onder andere betaling met iDEAL, creditcard, overboeking of éénmalige machtiging mogelijk. Heeft u vragen over onze producten, onze werkwijze of het bestellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.