Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Retaron

Retaron

Voedingssupplement Retaron is een zorgvuldig samengesteld product, dat bedoeld is voor het behoud van een normaal gezichtsvermogen - zink en DHA dragen bij tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen. Door dit supplement te gebruiken ondersteunt u het natuurlijk afweermechanisme van uw ogen. In Retaron zit een extract uit de vrucht van de appelbes. Deze Aronia bessen kennen een hoge anti-oxidatieve kracht, die tevens hoger ligt dan bij andere plantenextracten. De innovatieve samenstelling van Retaron is gebaseerd op recent uitgevoerde onafhankelijke studies.

Lees u goed in voor gebruik

Wanneer u Retaron graag zou willen gebruiken dan is deze beschikbaar in een verpakking met 60 capsules. Om te bepalen hoe u Retaron het beste gebruikt, is het verstandig om de bijsluiter goed door te lezen. Wij geven graag aan onze klanten mee dat de voedingssupplementen altijd dienen als aanvulling op een gezond en gevarieerd dieet, en niet als vervanging daarvan. Wilt u uw ogen ook zo goed mogelijk ondersteunen? Maak dan de juiste keuze en zorg dat u alle informatie heeft voor u het product gebruikt.

Onze producten en service

Retaron capsules en andere oogsupplementen zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop. Bestellen en betalen gebeurt altijd in een veilige omgeving, bovendien kunt u altijd een betaalwijze kiezen die bij u past. Heeft u vragen over Oogzorg-producten.nl, onze producten of onze werkwijze? Op de website proberen we uiteraard al veel informatie te geven, maar wanneer u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden, mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We staan u graag persoonlijk te woord.