Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Sanatears

Sanatears

Sanatears voedingssupplementen zijn speciaal bedoeld voor mensen die veel te maken krijgen droge lucht (bijvoorbeeld de airconditioning of centrale verwarming), beeldschermen en uv-licht. Wanneer u bijvoorbeeld hele dagen op kantoor achter de computer werkt, knippert u doorgaans veel minder en loopt u het risico dat uw ogen en oogleden sneller uitdrogen. Dit geeft vaak een branderig, geïrriteerd gevoel. Om de productie van traanvocht op een zo natuurlijk mogelijke manier te ondersteunen, kunt u dan Sanatears gebruiken. Deze supplementen ondersteunen van binnenuit, en bevatten Omega 3 en DHA. Koopt u Sanatars, dan ontvangt u een verpakking met twee keer 90 capsules: een potje BIO Triglyceride Visolie en een potje BIO Organische Lijnzaadolie capsules. U kunt hier ongeveer drie maanden mee doen.

Eenvoudig te gebruiken voedingssupplement

Onze ogen moeten soms hard werken, en verschillende omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat uw ogen droog aanvoelen. Om de productie van het traanvocht te bevorderen, neemt u één keer per dag van elk één capsule. Twee capsules per dag dus, die u tijdens of na de maaltijd met water inneemt om een nasmaak te voorkomen. Let er wel op dat voedingssupplementen nooit een vervanging mogen zijn van een gezond en gevarieerd dieet, en dat u ze dus altijd moet zien als een aanvulling op uw dagelijkse voedingspatroon.

Meer informatie over Sanatears

Bij het product zelf leest u alles over de ingrediënten, de eigenschappen en eventuele allergenen. Lees van tevoren goed de bijsluiter wanneer u voedingssupplementen gaat gebruiken, zodat u zeker weet dat u de beste keuzes maakt voor uw ogen en uw zicht. Bewaar Sanatears altijd op een koele, donkere en droge plaats, en houd u aan de houdbaarheidsdatum op de verpakking. Heeft u vragen over Sanatears, of het bestellen ervan? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.